x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pensionar din Galați, amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat un pisoi într-o pungă de plastic

Pensionar din Galați, amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat un pisoi într-o pungă de plastic

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   15:45
Pensionar din Galați, amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat un pisoi într-o pungă de plastic

Un bărbat de 74 de ani din Galați a fost amendat de polițiști pentru că a abandonat un pisoi. Animalul a fost lăsat într-o pungă de pastic agățată de de oglinda unei ambulanțe veterinare.

Bărbatul a fost identificat la două săptămâni după ce a abandonat animalul. El a fost sancționat contravențional cu amendă de 3.000 de lei conform prevederilor din legea privind protecția animalelor.

„În urma activităților efectuate de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați, în cursul zilei de ieri, 21 august 2023, a fost identificată persoana care, la data de 07.08.2023, a abandonat un pisoi în vârstă de aproximativ trei săptămâni într-o pungă de plastic atârnată de oglinda unei ambulanțe veterinare parcată în fața unui cabinet veterinar din municipiul Galați. Este vorba despre un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Galați”, a anunțat IPJ Galați

Atunci când a fost abandonat, animalul nu a avut hrană și a fost găsit și salvat de către o angajată a cabinetului veterinar la finalul programului de lucru. În prezent, pisoiul este îngrijit de personalul cabinetului veterinar și așteaptă să fie adoptat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pisoi amenda bărbat