x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pistol descoperit în mașina unui arădean. Acesta spune că a găsit pistolul în mașina cumpărată

Pistol descoperit în mașina unui arădean. Acesta spune că a găsit pistolul în mașina cumpărată

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   18:45
Pistol descoperit în mașina unui arădean. Acesta spune că a găsit pistolul în mașina cumpărată

Jandarmii au descoperit miercuri seara un pistol în mașina unui bărbat din Arad. Aceasta le-a spus jandarmilor că a cumpărat autoturismul în urmă cu un an și ulterior a găsit pistolul în mașină, pe care intenționa să îl arunce.

Un echipaj de jandarmi a legitimat miercuri seara în parcarea subterană a unui centru comercial din Arad un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care aveau un comportament suspect.

Întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au răspuns negativ.

În urma controlului, însă, jandarmii au găsit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9 mm cu 2 cartușe.

Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an, iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: pistol mașină