x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt - Femeie ucisă cu bestialitate de fostul logodnic

Olt - Femeie ucisă cu bestialitate de fostul logodnic

13 Dec 2016   •   12:41
Olt - Femeie ucisă cu bestialitate de fostul logodnic

O tânără de 33 de ani din Scornicești a fost omorâtă cu sânge rece de iubitul ei, după ce a încercat să pună capăt logodnei. 

Bărbatul nu a suportat ideea de a rămâne singur, după ce iubita sa l-a anunțat ca va pune capăt logodnei și a ucis-o pe aceasta cu mai multe lovituri de cuțit, într-o pădure de lângă localitatea Scornicești.

Apoi, bărbatul și-a anunțat rudele despre fapta comisă și a postat pe Facebook un mesaj prin care își cerea iertare pentru ce a făcut. 

Cei doi se cunoșteau de trei luni de zile și urmau să se căsătorească în ianuarie, anul viitor. 

În urma certurilor și a unor crize de gelozie, fata a decis să pună capăt relației, moment în care a început să primească mesaje de amenințare de la cel ce avea să-i pună, apoi, capăt zilelor. 

"Vorbim atunci, că eu vreau să imi explici. Nesuferită ai fost, nesuferită ești. Să iasă ca tine mereu. Uite că asta o să iasă ca mine. Promit", a fost unul dintre mesajele pe care i le-a adresat bărbatul victimei.

Ioana Marin - sora victima: "A premeditat totul, de o luna de zile o ameninta, dar am zis ca sunt prostii, oamenii spun multe la nervi. Spunea ca o iubeste, asta nu e iubire, e nebunie."

 Polițiștii l-au prins pe individ la într-un club din Pitești.

"Din motive de razbunare, inclupatul a folosit un cutit pe care il avea asupra lui, a injunghiat victima dupa care a continuat deplasarea circa 20 de metri, a intrat intr-o liziera ca sa abandoneze victima.", a declarat Anca Anuța, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Sursa: reporterntv.ro

×