x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Precizările Poliției Caraș-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

Precizările Poliției Caraș-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

de Redacția Jurnalul    |    29 Feb 2024   •   10:45
Precizările Poliției Caraș-Severin, după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită

Conducerea IPJ Caraș-Severin face cercetări după ce mascaţii din Reşiţa ar fi descins la o adresă greşită.

În data de 23 februarie, polițiștii din Caraș-Severin și Reșița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Reșița, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat.

Există presupunerea rezonabilă că, în luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, ar fi furat bunuri în valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum și alte probe și mijloace materiale de probă, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.

„Cu privire la informațiile postate pe rețeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, transmite sursa citată.

Un bărbat din Reşiţa a reclamat că s-a trezit cu mascaţii peste el în casă la ora 6 dimineaţa, pe 23 februarie. El spune că Poliţia l-a pus la pământ, l-a ameninţat cu un pistol i-a răscolit casa, fără explicaţii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mascati adresa gresita