x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist rănit în timpul unei intervenții, în Argeș

Polițist rănit în timpul unei intervenții, în Argeș

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2023   •   19:54
Polițist rănit în timpul unei intervenții, în Argeș
Sursa foto: Hepta

Un polițist a fost rănit, iar alții au fost amenințați, marți, de un tânăr de 21 de ani, care a devenit agresiv, în timpul unei intervenții pe raza localității Albeștii de Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, un polițist din cadrul Secției Rurale Albeștii de Argeș, care se deplasa dinspre Curtea de Argeș către Albeștii de Argeș, pe DN 7C, a observat în trafic o persoană care se izbea de un autoturism, oprit pe partea carosabilă, la volanul căruia de afla o femeie. La sosirea polițistului, bărbatul a început să se manifeste agresiv verbal și să adreseze injurii, atât polițistului, cât și conducătoarei autoturismului.

A fost solicitat sprijin, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj cu doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, precum și un alt polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au procedat la imobilizarea, încătușarea și conducerea persoanei agresive la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

În timpul imobilizării, unul dintre polițiștii rutieri a suferit leziuni la o mână. Tot în timpul imobilizării, bărbatul a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Tânărul de 21 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, va fi dus la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis Poliția Argeș.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: politist ranit