x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţistul Cristian Bozolan, felicitat de Costin Borc. Agentul s-a ocupat personal victima unui accident

Poliţistul Cristian Bozolan, felicitat de Costin Borc. Agentul s-a ocupat personal victima unui accident

18 Oct 2016   •   15:54
Poliţistul Cristian Bozolan, felicitat de Costin Borc. Agentul s-a ocupat personal victima unui accident

Cristian Bozolan, polițist al Serviciului Rutier Constanța a fost felicitat de vicepremierul României, Costin Borc, după ce s-a ocupat personal de o tânără grav rănită într-un accident rutier.

Tânăra, de origine germană, a fost rănită în accidentul produs între Costinești și localitatea 23 August, pe 12 octombrie a.c.și pentru că nu mai avea pe nimeni în România, agentul șef adjunct Cristian Bozolan s-a ocupat personal ca ea să fie îngrijită și să aibă tot ce are nevoie pentru a se recupera.

Polițistul a fost sunat de reprezentanți ai Ambasadei Germaniei la București, dar și de mama tinerei de care a avut grijă care i-a mulțumit pentru tot ce a făcut.

"În data de 12 octombrie 2016, în jurul orei 16.50, am fost sesizați să ne deplasăm pe DN 39, la kilometrul 28, pentru a interveni în cazul unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane. Deplasându-ne cu operativitate la fața locului, am constatat că accidentul a constat în coliziunea dintre două autoturisme, Skoda și Dacia Logan. Skoda rula dinspre municipiul Mangalia către municipiul Constanța. Conducătorul auto a pierdut controlul direcției din cauza stării meteorologice nefavorabile, respectiv ploaie torențială, carosabil acoperit cu apă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu Loganul, care rula din sens opus. La fața locului au fost găsite o persoană decedată, una rănită asupra căreia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare și o persoană de sex feminin, rănită foarte grav. Gestionând cu operativitate situația și văzând că leziunile sunt foarte grave, am solicitat colegilor de la SMURD intervenția elicopterului. Am considerat că transportarea cu ambulanța va necesita mai mult timp din cauza condițiilor meteo", a declarat polițistul. În continuare, acesta a spus că a stabilit identitatea conducătorului auto din Logan care, între timp, a decedat, cât și a fetei de 19 ani, care a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. "Am constatat că erau doi cetățeni germani, de origine română. După efectuarea cercetărilor la fața locului, m-am deplasat de urgență la Spitalul Județean Constanța pentru a comuncia datele de identitate ale persoanei. La fața locului m-a determinat să mă implic foarte tare faptul că am văzut că este o persoană tânără, care lupta pentru viață. Chiar dacă era inconștientă, am văzut că-și dorește foarte mult să trăiască. Am considerat că fiind singură pe meleagurile noastre, tatăl ei decedând în accident, trebuie să mă implic mai mult", a mai spus Bozolan.

"Exista momente in viata cand solidaritatea si ajutorul dezinteresat sunt esentiale si asta este ceea ce ne face cu adevarat oameni.

Simt nevoia sa multumesc unui agent sef de la Politia Rutiera Constanta, domnul Cristian Bozolan, pentru tot ceea ce a facut ca sa salveze o fata foarte grav ranita intr-un accident ingrozitor petrecut acum cateva zile in judetul Constanta.

Nu il cunosc personal, desi mi-as dori sa-i strang mana, dar prietenii mei care s-au strans sa o ajute pe aceasta fata intr-un moment in care viata ei atarna de un fir de par imi spun ca acest politist este un om minunat.

Bravo lui si Dumnezeu sa-l ajute si de acum incolo", a scris Costin Borc pe Facebook.

Sursa: reporterntv.ro / replicaonline.ro

×
Subiecte în articol: cristian bozolan Costin Borc