x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova - 7 copii cazați la Mănăstirea Sfânta Treime au toxiinfecție alimentară. O fetiță, transportată la spital

Prahova - 7 copii cazați la Mănăstirea Sfânta Treime au toxiinfecție alimentară. O fetiță, transportată la spital

20 Iul 2017   •   16:48
Prahova - 7 copii cazați la Mănăstirea Sfânta Treime au toxiinfecție alimentară. O fetiță, transportată la spital

 O fetiţă de 11 ani din grupul de 35 de persoane cazate la Mănăstirea Sfânta Treime din Buşteni a fost dusă, joi după-amiază, la spital, cu dureri abdominale puternice. 

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că la mănăstire se aflau cazaţi 30 de copii şi cinci adulţi, unii dintre aceştia prezentând în cursul zilei de miercuri scaune diareice şi dureri abdominale. 

Echipajele medicale sosite la faţa locului au consultat joi după-amiază şapte copii care mai prezentau dureri abdominale, aceştia având vârste cuprinse între 11 şi 12 ani, iar în urma examenului, o fetiţă de 11 ani care prezenta dureri abdominale mai puternice a fost transportată la Spitalul din Sinaia, a precizat sursa citată. 

Potrivit lui Nicolae, cele 35 de persoane sunt Bucureşti. Apelul iniţial la 112 arăta că 35 de presoane, între care 10 copii, care se află la Mânăstirea Sfânta Treime din Buşteni acuză stări de vomă şi scaune diareice. 

Prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, a declarat că reprezentanţii Poliţiei Prahova şi ai structurilor judeţene ale DSP şi DSV efectuează o anchetă la faţa locului, urmând a se stabili împrejurările şi cauzele îmbolnăvirii persoanelor în cauză. AGERPRES

×