x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Copaci căzuţi pe carosabil şi pe o casă şi tablă smulsă de vânt de pe acoperişul unui bloc

Prahova: Copaci căzuţi pe carosabil şi pe o casă şi tablă smulsă de vânt de pe acoperişul unui bloc

13 Iul 2017   •   16:53
Prahova: Copaci căzuţi pe carosabil şi pe o casă şi tablă smulsă de vânt de pe acoperişul unui bloc

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova intervin, joi după-amiază, pentru degajarea unor copaci care au căzut fie pe carosabil, fie pe o casă, dar şi pentru îndepărtarea unei bucăţi de tablă smulsă de pe acoperişul unui bloc. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, din cauza vântului puternic, sunt copaci căzuţi pe carosabil la Plopeni, Câmpina şi Băicoi, un alt pom căzând pe o casă din satul Telega Vale. 

De asemenea, bucăţi din tabla acoperişului unui bloc din oraşul Boldeşti Scăeni au fost smulse, una căzând pe asfalt, fără să facă victime. 

Pompierii intervin la faţa locului pentru îndepărtarea unei alte bucăţi de tablă care ameninţă să cadă, a precizat sursa citată. 

Conform site-ului oficial al ANM, Prahova se află, până la ora 17.00, sub avertizare cod galben de tip nowcasting, în acest interval semnalându-se averse ce vor depăşi local 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni. AGERPRES

×
Subiecte în articol: furtuna violenta in prahova