x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Zeci de angajaţi ai Societăţii de Transport Public din Ploieşti protestează în centrul oraşului

Prahova: Zeci de angajaţi ai Societăţii de Transport Public din Ploieşti protestează în centrul oraşului

31 Mar 2017   •   14:23
Prahova: Zeci de angajaţi ai Societăţii de Transport Public din Ploieşti protestează în centrul oraşului

Zeci de angajaţi ai Societăţii de Transport Public din Ploieşti protestează, vineri după amiază, în centrul oraşului faţă de starea financiară precară a societăţii şi de vechimea parcului auto, în timp ce în Palatul Administrativ se desfăşoară şedinţa Consiliului Local Ploieşti. 

Sindicaliştii, angajaţi ai SC Transport Călători Expres, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploieşti au steaguri şi vuvuzele dar şi pancarte cu mesaje precum "Salvaţi TCE", "Robii adună trântorii consumă", şi "Ne-ţi prostit destul părinţii, dar acum ne-au crescut dinţii". 

Participanţii la acţiunea de protest, care este una autorizată, au spus că societatea de transport public din Ploieşti se află într-o stare dezastruoasă, oamenii fiind nemulţumiţi şi de vechimea parcului auto, ei explicând că autobuzele sunt foarte vechi iar siguranţa călătorilor este pusă în pericol de unele dintre acestea. 

În ultima perioadă, angajaţii TCE Ploieşti au organizat mai multe acţiuni de protest pentru a atrage atenţia asupra problemelor societăţii. AGERPRES

×