x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahovean prins, în timp ce intenționa să vândă trei kilograme canabis

Prahovean prins, în timp ce intenționa să vândă trei kilograme canabis

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2023   •   12:15
Prahovean prins, în timp ce intenționa să vândă trei kilograme canabis

Un bărbat din Prahova a fost prins în flagrant, în timp ce deținea cantitatea de circa trei kilograme canabis, droguri destinate comercializării. El va fi prezentat, vineri, judecătorului de drepturi și libertăți propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus, joi, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat și măsura controlului judiciar față de un alt inculpat, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fără drept.

„Măsurile au fost dispuse după ce unul dintre inculpați a fost prins în flagrant în timp ce deținea cantitatea de circa 3 kilograme canabis, droguri destinate comercializării. Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul celor doi inculpați, fiind identificate și ridicate trei plante de canabis cu dimensiuni între 140 și 240 centimetri și aproximativ un kilogram de canabis. S-a reținut faptul că, în cursul anului 2023, inculpații, membri ai aceleași familii, au înființat o cultură outdoor de canabis și au comercializat droguri de risc către diverși consumatori de pe raza județului Prahova”, potrivit DIICOT.

Vineri urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului reținut, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prahovean prins canabis