x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primar cercetat pentru distrugere, după ce a lovit cu un camion un autoturism

Primar cercetat pentru distrugere, după ce a lovit cu un camion un autoturism

25 Sep 2016   •   13:40
Primar cercetat pentru distrugere, după ce a lovit cu un camion un autoturism

Primarul comunei Stăuceni din judeţul Botoşani, Relu Burlacu, este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, după ce a lovit intenţionat un autoturism cu camionul pe care îl conducea, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Anca Silion. 

Primarul este acuzat că, în timpul după amiezii de sâmbătă, a lovit de mai multe ori un autoturism al unui bărbat care îi reproşa că, din cauza unei intervenţii a unui utilaj al Primăriei, o farmacie deţinută de acesta a rămas fără apă. 

Incidentul a avut loc pe un câmp de la marginea localităţii Stăuceni, acolo unde proprietarul farmaciei a mers pentru a cere socoteală primarului. Deranjat de reproşurile care i se aduc, alesul local l-a ameninţat pe bărbat că va trece cu camionul peste el. 

În scurt timp, Relu Burlacu a pornit camionul şi s-a îndreptat spre omul de afaceri, acesta din urmă reuşind să se ferească din faţa vehiculului. Camionul a lovit autoturismul din faţă, iar apoi primarul a întors şi l-a mai lovit o dată în partea din spate. 

"În momentul de faţă, poliţiştii au declanşat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Dacă pe parcursul anchetei vor apărea şi alte date, încadrarea juridică s-ar putea schimba", a afirmat Silion. AGERPRES

×
Subiecte în articol: relu burlacu