x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăriile de sector, implicate în avizarea şi verificarea organizării jocurilor de artificii

Primăriile de sector, implicate în avizarea şi verificarea organizării jocurilor de artificii

08 Iun 2017   •   14:39
Primăriile de sector, implicate în avizarea şi verificarea organizării jocurilor de artificii

Primăriile de sector vor fi implicate în procesul de avizare, verificare, control, precum şi în asigurarea măsurilor de protecţie a populaţiei şi mediului, în ce priveşte organizarea şi desfăşurarea jocurilor de artificii. 

În baza unui proiect de hotărâre adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe teritoriul Capitalei organizarea şi desfăşurarea jocurilor de artificii cu obiecte pirotehnice din clasa III şi IV precum şi T1 şi T2 este permisă numai cu acordul primăriei de sector şi în condiţiile obţinerii avizelor prevăzute de legislaţie. Prin acordul primăriei de sector se vor stabili locul, ora şi perioada de desfăşurare, precum şi măsurile de ordine publică. Materialele menţionate se vor putea utiliza în noaptea de Revelion (31 decembrie, 1 ianuarie) fără acordul primăriei de sector. 

Totodată, solicitantul va trebui să achite o taxă de 300 de lei/minut la casieria primăriei de sector sau prin virament. Vor fi exceptate de la această taxă evenimentele de interes local, naţional sau internaţional, precum şi manifestaţiile cultural-sportive desfăşurare de primărie. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: jocuri de artificii primarii