x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Devei cere demisia conducerii CEH: Au lăsat în frig mii de oameni, școli și creșe

Primarul Devei cere demisia conducerii CEH: Au lăsat în frig mii de oameni, școli și creșe

16 Mar 2021   •   20:01
Primarul Devei cere demisia conducerii CEH: Au lăsat în frig mii de oameni, școli și creșe

Primarul orașului Deva, Nicolae-Florin Oancea, cere demisia conducerii Complexului Energetic Hunedoara (CEH), pe care o acuză că a lăsat în frig mii de oameni, dar și școli, grădinițe sau creșe.

„În calitate de primar al Municipiului Deva şi de preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Deva, cer demisia domnilor Dioane Samuel, director general CEH (membru PNL) şi Roşu Cristian, administrator special CEH (membru PNL) din funcţiile pe care le ocupă în conducerea şi administrarea Complexului Energetic Hunedoara! Motivele acestei solicitări imperative: incompetență în administrarea CEH şi rea-voință în gestionarea necesităţilor cetăţenilor municipiului Deva”, se arată într-un comunicat de pe pagina de Facebook a Primăriei Deva.

Conform acestuia, devenii şi-au plătit toate obligațiile contractuale faţă de Termocentrala Mintia, iar Guvernul României a plătit toate salariile restante, precum şi toate sporurile pentru minerii din Valea Jiului.

„Tot cărbunele extras, după ce greva minerilor s-a încheiat, a fost direcţionat de cei doi conducători ai CEH către Termocentrala Paroşeni, în bătaie de joc faţă de mii de deveni, copii de creşă, grădiniţă, elevi, maturi, bătrâni! Este intolerabilă această situaţie”, se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, primarul Nicolae-Florin Oancea anunță că în cazul în care cei doi nu vor demisiona va cere „forurilor statutare ale PNL de la nivel naţional” să îi demită.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: frig deva