x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Probleme la DRPCIV Prahova. Examenul pentru obținerea permisului de conducere este suspendat

Probleme la DRPCIV Prahova. Examenul pentru obținerea permisului de conducere este suspendat

25 Ian 2021   •   12:58
Probleme la DRPCIV Prahova. Examenul pentru obținerea permisului de conducere este suspendat
Sursa foto: Foto: Antena 3

Examenul pentru obținerea permsiului de conducere organizat de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova a fost suspendat din cauza unor probleme tehnice. Candidații la proba teoretică și la cea practică vor fi reprogramați.

Reprezentanții Prefecturii Prahova anunță că toate examenele programate luni pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate. De vină este o problema tehnică. Toți candidații vor fi reprogramați.

„Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Instituției Prefectului Prahova, anunță că proba practică pentru obținerea permisului de conducere este suspendată. Candidații vor fi repogramați, automat, în ziua de 30.01.2021. Activitatea la sala de examen în vederea susținerii probei teoretice este de asemenea suspendată, iar candidații se vor reprograma online începând cu data de 26.01.2021”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Prahova.

În ceea ce-i privește pe cetățenii care au fost programați în vederea depunerii dosarelor de înmatriculare, aceștia se vor putea prezenta la ghișee începând de marți, fără programare online. Cei care au fost programați în vederea obținerii autorizațiilor de circulație provizorie se vor reprograma online începând de mați, precizează Prefectura Prahova.

 

×
Subiecte în articol: examen drpciv probleme