x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Avarie pe Magistrala 1 de METROU. Se circula normal pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1

UPDATE Avarie pe Magistrala 1 de METROU. Se circula normal pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1

12 Apr 2017   •   11:33
UPDATE Avarie pe Magistrala 1 de METROU. Se circula normal pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1

UPDATE O avarie a avut loc, miercuri dimineaţă, în tunelul de metrou între staţiile Piața Victoriei şi Gara de Nord.

Este vorba despre o defecțiune apărută din cauza unei conducte RADET, care s-a spart în rețeaua subterană. Avaria a fost izolată în jurul orei 04:00, lucrările continuând în cursul dimineții.

Călătorii au fost informați despre acest incident prin intermediul unor anunțuri transmise în rețeaua Metrorex.

Echipele Metrorex depun eforturi susţinute, pentru ca circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiţii normale, corelat cu intervenţia efectuată de RADET.

Timpul estimat de pentru evacuarea apei din galeria subterană este de două ore, respectiv ora 14.00.

 

Astăzi, 12.04.2017, o conductă magistrală a furnizorului de utilităţi RADET a fost avariată şi s-au produs infiltraţii masive de apă caldă în tunelul metroului între staţiile Piaţa Victoriei 2 - Gara de Nord 1. Acest lucru a determinat modificarea circulaţiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Ştefan cel Mare - Gara de Nord 1. Până la remedierea situaţiei, circulaţia pe tronsonul mai sus amintit se va desfăşura pe firul 2. Echipele Metrorex depun eforturi susţinute, pentru ca circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiţii normale, corelat cu intervenţia efectuată de RADET.

×
Subiecte în articol: metrou