x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei răniți, între care o fată de 10 ani, după ce o mașină a lovit un parapet pe Valea Oltului

Trei răniți, între care o fată de 10 ani, după ce o mașină a lovit un parapet pe Valea Oltului

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   17:30
Trei răniți, între care o fată de 10 ani, după ce o mașină a lovit un parapet pe Valea Oltului
Sursa foto: Hepta

Trei persoane au fost rănite, între care o fată de 10 ani, după ce o mașină a părăsit Drumul Național 7 - Valea Oltului, în zona localității Călimănești, județul Vâlcea, și a lovit un parapet.

Politiștii rutieri din Vâlcea au fost sesizați miercuri după-amiaza că s-a produs un accident rutier pe DN 7, soldat cu victime.

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, o femeie de 21 de ani, cetățean moldovean, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 - Călimănești, la km 200 + 150 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un parapet de pe marginea drumului”, spun polițiștii.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, respectiv conducătoarea auto, o femeie de 46 de ani și o minoră de 10 ani, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ranit accident