x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vergil Chițac, după accident: Suntem teferi, fără probleme deosebite

Vergil Chițac, după accident: Suntem teferi, fără probleme deosebite

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2024   •   21:20
Vergil Chițac, după accident: Suntem teferi, fără probleme deosebite

Update: Primarul Constanței, Vergil Chițac, spune că atât el, cât și șoferul mașinii sunt teferi, după accidentul de pe Autostradă.

„O veste bună nu vine niciodată singură. (Aproape) întotdeauna este însoțită și de o veste mai puțin bună, ar spune Murphy. După semnarea contractului de execuție pentru Stadionul Farul, în drum spre Constanța, autoturismul în care mă aflam (pe locul din dreapta spate) a acvaplanat și s-a izbit de parapet. Atât eu cât și șoferul suntem teferi, fără fracturi sau probleme deosebite”, spune Chițac, pe Facebook.

Primarul Constanței le-a mulțumit doctorilor de la Spitalul Județean Constanța și echipei de intervenție.

„S-au comportat și au acționat exemplar”, mai spune Chițac.

Bărbatul rănit în accidentul de la Cernavodă, de pe Autostrada A2 București - Constanța este primarul orașului Constanța, Vergil Chițac.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că primarul se întorcea de la București.

La volan se afla o altă persoană, care a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul median.

Luni, Chițac a fost la București, unde a semnat contractul pentru realizarea stadionului „Gheorghe Hagi”.

 

Știre inițială:Edilul Vergil Chițac a fost implicat într-un accident rutier, produs luni după-amiază, pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanța.

IPJ Constanța transmite că:

“La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2 a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă. În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”

Primarul Vergil Chițac  a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța, unde i se efectuează investigații medicale pentru a stabili starea de sănătate.

Din primele informații, nu este rănit, are doar o ușoară contuzie.

 

×
Subiecte în articol: ranit autostradă Vergil Chițac