x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci răniți după ce o mașină a lovit un cap de pod

Cinci răniți după ce o mașină a lovit un cap de pod

de Redacția Jurnalul    |    03 Iul 2023   •   21:43
Cinci răniți după ce o mașină a lovit un cap de pod

Cinci persoane între 18 și 41 de ani, au fost rănite, luni seara, în urma unui accident rutier în Drăgușeni, județul Galați, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod.

Potrivit Poliției Galați, accidentul a avut loc în satul Nicopole, comuna Drăgușeni, din județul Galați.

Mașina în care se aflau cinci persoane a lovit un cap de pod, toți cei aflați în interior fiind răniți.

„Un bărbat, cu vârsta de 41 de ani, din Drăgușeni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251 A, dinspre comuna Corod către localitatea de domiciliu, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul volanului lovind un cap de pod. Din impact autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe cupolă, iar toți ocupanții acestuia, 5 bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 41 de ani, au suferit diferite leziuni”, transmite Poliția Galați/.

Persoanele rănite au primit îngrijiri la fața locului și apoi au fost transportate la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor de către echipajele de la ambulanță.

Unul dintre răniți, care se afla pasager pe locul din dreapta spate în autoturism, a fost preluat de echipajul de la elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: raniti accident