x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Razie pe șoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv șoferi beți și drogați

Razie pe șoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv șoferi beți și drogați

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   08:00
Razie pe șoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv șoferi beți și drogați

Zeci de nereguli au fost descoperite în timpul unei razii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoselele din județul Ilfov. La filtre au fost descoperiți șoferi băuți și drogați, dar și o mașină aflată sub sechestru.Totalul amenzilor este de aproape 50.000 de lei.

În cadrul acțiunii Blocada „polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii rutieri de la structurile din teritoriu, au monitorizat drumurile publice din județ, având în atenție, cu precădere, depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, precum și a persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.”

În timpul acțiunii au fost constatate mai multe nereguli, pentru care polițiștii rutieri au aplicat 147 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.150 de lei. De asemenea, au reținut șapte permise de conducere, din care două pentru consumul de alcool, și au retras 18 certificate de înmatriculare. În total au fost constatate șase infracțiuni, câte două de conducere sub influența alcoolului, de conducere sub influența substanțelor psihoactive și de conducere fără permis.

Printre cei descoperiți de polițiști este un bărbat beat, drogat și fără permis de conducere.

„În Pantelimon a fost oprit un autoturism condus de un bărbat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, în cauză rezultând indicii cu privire la consumul unei substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În urma verificărilor efectuate, a rezultat și faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere. În cauză, a fost deschis dosar penal, pentru trei infracțiuni la regimul rutier”, au transmis polițiștii.

În orașul Voluntari, polițiștii au oprit un autoturism, condus de un bărbat, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că mașina se află sub sechestru, într-un dosar de executare silită. În cauză, polițiștii au retras certificatul de înmatriculare.

(sursa: Mediafax)

×