x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Reîncep lucrările la podul de la Agigea; circulaţie restricţionată pe pod în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017

Reîncep lucrările la podul de la Agigea; circulaţie restricţionată pe pod în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017

01 Mar 2017   •   15:53
Reîncep lucrările la podul de la Agigea; circulaţie restricţionată pe pod în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017

Lucrările rămase de executat la podul de la Agigea se vor derula în perioada 1 martie - 27 aprilie 2017, iar circulaţia rutieră se restricţiona pe pod, pe calea de deplasare Agigea - Constanţa, informează, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR). 

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunţă participanţii la trafic că, în perioada 01.03.2017 - 27.04.2017, antreprenorul va relua lucrările rămase de executat la podul de la Agigea. Astfel, se vor executa lucrări de frezare asfalt, turnare beton de egalizare, înlocuire hidroizolaţie, turnare şi compactare asfalt, vopsitorie parapet etc. Ca urmare a execuţiei acestor lucrări, în perioada 01.03.2017 - 27.04.2017, circulaţia rutieră se va restricţiona pe podul de la Agigea, pe calea Agigea - Constanţa", spune CNAIR, într-un comunicat. 

Potrivit sursei citate, traficul pe pod se va desfăşura pe calea de deplasare Constanţa - Agigea în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50 kilometri/oră pe toată lungimea podului. Pentru autovehiculele cu MTMA>10 tone se impune păstrarea distanţei de 80 de metri între ele, conform indicatoarelor montate pe teren, în vederea evitării supraîncărcării podului. 

Pentru evitarea ambuteiajelor, CNAIR indică utilizarea rutei alternative Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39), Agigea - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canal Dunăre Marea Neagră - bretea acces la DN 39 (Eforie Nord - Agigea) - DN 38 (Agigea - Negru Vodă). 

În cursul anului 2016, antreprenorul a finalizat înlocuirea hobanelor, traficul fiind redeschis în data de 30 noiembrie 2016. 

"Compania îşi cere scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat şi îi roagă, în acelaşi timp, pe conducătorii auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară", se precizează în comunicat. AGERPRES

×