x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale REVOLTATOR: Un bebeluș de 11 luni a MURIT în urma bătăilor încasate de la concubinul mamei sale

REVOLTATOR: Un bebeluș de 11 luni a MURIT în urma bătăilor încasate de la concubinul mamei sale

09 Mai 2016   •   07:52

Un bebeluș de 11 luni a decedat în ambulanță, pe 4 mai, din cauza leziunilor suferite în urma unei bătăi, ce i-a fost aplicată de concubinul mamei sale. Copilul a ajuns bătut la spital pe 21 aprilie, însă mama sa și-a dat acordul să fie externat fără a-i fi efectuate investigații medicale complexe. Medicii nu au efectuat o tomografie și probabil nu au stabilit gravitatea loviturilor la cap suferite de copil, din moment ce i-au dat drumul acasă, să fie tratat într-un grajd al fostului CAP. Din nefericire, micuțul a decedat la două săptămâni distanță, din cauza leziunilor suferite la cap. Concubinul mamei a fost arestat pentru leziuni cauzatoare de moarte. 

Sâmbătă, 7 mai 2016, Tribunalul Suceava a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Claudiu Ilie Rădi, de 22 de ani, din comuna Fântânele, cercetat sub infracțiunea de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.

Autopsia cadavrului a stabilit că moartea a fost violentă, datorându-se insuficienței cardio-respiratorii acute posibil consecinței leziunilor meningo-cerebrale secundare unui TCC cu fractură craniană, ce s-a putut produce prin lovire cu sau de corp dur și impact cranian occipital drept, cel mai probabil prin cădere pe un plan dur, fără a se exclude și o lovire de planuri dure – cel mai probabil leziunile fiind produse în intervalul 18 – 21 aprilie 2016.

In urma probelor administrate, procurorii suceveni au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Claudiu Ilie Rădi sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

 

Citeste mai mult pe Obiectiv de Suceava

×