x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sălaj - Un adolescent a vrut să se arunce de pe acoperişul şcolii

Sălaj - Un adolescent a vrut să se arunce de pe acoperişul şcolii

20 Feb 2017   •   14:06
Sălaj - Un adolescent a vrut să se arunce de pe acoperişul şcolii
Sursa foto: Foto: someseanul.ro

Un elev al Colegiului Național Silvania din Zalău a pus azi autoritățile sălăjene pe jar după ce s-a urcat pe acoperișul instituției de învățământ, amenințând că se va arunca în gol.

Adolescentul, elev în clasa a X-a a liceului din Zalău, s-a urcat în această dimineață pe acoperișul clădirii unde studiază și a amenințat că vrea să-și pună capăt zilelor.

Mai multe echipaje de ambulanță, poliție și pompieri au intervenit imediat la fața locului, pentru a sări în sprijinul tânărului de 17 ani. La locul incidentului a ajuns și tatăl adolescentului, care, împreună cu directorul instituției de învățământ, a reușit să-l convingă pe băiat să coboare de pe acoperiș și să renunțe la planurile sale sinucigașe.

Potrivit declarațiilor colegilor adolescentului, acesta ar fi suferit o decepție în dragoste, motiv pentru care a decis să-și ia viața. Din fericire, tatăl acestuia și directorul școlii au urca alături de adolescent pe acoperișul clădirii și l-au convins să coboare.

Adolescentul va fi obligat de autorități să urmeze un tratament psihologic.

Tânărul se numește L. Pop, este elev în clasa a X-a C și este unul dintre olimpicii de la Colegiul Național Silvania din Zalău. Anul trecut a obținut locul I pe județ și locul III pe țară la olimpiada de informatică.

Sursa: someseanul.ro

×