x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți

Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2024   •   23:15
Un șarpe de doi metri a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți

Un șarpe a fost găsit într-o stație de pompare a apei din Mehedinți. Reptila de aproximativ doi metri lungime a fost descoperită de o echipă de muncitori. Jandarmii au fost trimiși în misiune.

Șarpele era ascuns în camera pompelor de alimentare cu apǎ, au anunțat jandarmii din Mehedinți. Șarpele a fost descoperit de angajații unei firme în timp ce încercau să înlocuiască țevile unei stații de pompare a apei din comuna Burila Mare.

Reptila a fost scoasă cu greutate din pompa de apă.

„Un șarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalației de alimentare, i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgență 112. Intervenția s-a dovedit dificilǎ, ținând cont că șarpele, în lungime de aproximativ doi metri a fost scos din bazinul adânc de peste un metru și jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural”, a anunțat Jandarmeria Mehedinți.

În ultima perioadă, jandarmii din Mehedinți au intervenit în șase situații pentru îndepărtarea șerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetățenilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şarpe statie jandarmi