x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șase persoane, dintre care trei copii, rănite într-un accident pe DN 14

Șase persoane, dintre care trei copii, rănite într-un accident pe DN 14

22 Dec 2018   •   12:35
Șase persoane, dintre care trei copii, rănite într-un accident pe DN 14

Şase oameni, din care trei copii, au fost transportaţi, sâmbătă, la Spitalul Municipal din Mediaş, în urma accidentului rutier care a avut loc pe DN 14, la ieşire din localitatea sibiană Brateiu, circulaţia în zonă desfăşurându-se alternativ. 

"Pe DN 14, ieşire Brateiu spre Mureş, accident rutier, trei autovehicule implicate, traficul a fost blocat total. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul unui microbuz transport marfă, care a pătruns în drumul naţional de pe un drum lateral, intrând in coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Dumbrăveni, al cărui şofer, în încercarea de a evita, a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. Trei adulţi şi trei minori au fost transportaţi la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter. 

Copiii accidentaţi, cu vârste între trei şi 14 ani, sunt conştienţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Ambulanţei. Copilul de trei ani are escoriaţii la nivelul feţei, cel de opt ani are un traumatism la o mână şi un picior, iar o fetiţă de 14 ani acuză dureri, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Municipal din Mediaş. 

Conform aceloraşi surse, ambulanţele au mai preluat un bărbat cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi la picioare şi două femei cu dureri, dintre care una are un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la mână. 

La locul accidentului au fost trimise două echipe de descarcerare şi câteva ambulanţe.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn14