x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sava: Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului ar putea fi terminate până pe 30 iunie

Sava: Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului ar putea fi terminate până pe 30 iunie

30 Mar 2016   •   15:34
Sava: Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului ar putea fi terminate până pe 30 iunie

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat miercuri că stadiul lucrărilor la Pasajul Piaţa Sudului depăşeşte 50% şi că ar putea fi finalizat până pe 30 iunie.

"În trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul şi consultantul, toţi or să livreze tot ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje, s-au deviat tot ce a însemnat utilităţi în zonă. (...) Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut şi biroul aici, o oră pe zi voi fi pe şantier, astfel încât să nu se ivească blocaje şi lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul şi voi avea aici un loc în care o să vin şi o să supraveghez lucrările. (Stadiul lucrărilor este - n.r.) undeva la 53%", a spus Sava cu prilejul unei vizite de lucru la şantierul de la pasaj.

El a cerut constructorului să se lucreze în mai multe schimburi, inclusiv sâmbăta şi duminica, să se suplimenteze şi utilajele şi forţa de lucru, astfel încât la 30 iunie să fie finalizată lucrarea.

"De pe 19 aprilie, lucrările se vor muta în zona Văcăreşti, circulaţia va fi dată pe tronsonul între cei doi pereţi, între cele două accese la subteran şi se va descărca odată spre Niţu Vasile şi odată va trece spre Berceni şi şoseaua Olteniţei (...) S-a suplimentat şi numărul de echipaje de Poliţie care ajută la defluirea traficului", a mai spus Sava.

Acesta a informat că sunt deja comandate scările rulante şi lifturile pentru pasajele pietonale şi că specialiştii au venit să ia dimensiunile exacte, ca la montaj să nu aibă probleme. AGERPRES

×
Subiecte în articol: pasajul piata sudului