x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Misiune cu scafandri și drone pentru căutarea unui pescar dispărut pe râul Olt

Misiune cu scafandri și drone pentru căutarea unui pescar dispărut pe râul Olt

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   11:20
Misiune cu scafandri și drone pentru căutarea unui pescar dispărut pe râul Olt

Echipe de salvatori din două județe caută un pescar dispărut vineri pe râul Olt. În timpul misiunii sunt utilizate drone și echipe de scafandri.

Autoritățile au anunțat că duminică dimineața au fost reluate căutările pe râul Olt. La fața locului sunt cinci scafandri de la ISU Sibiu și ISU Hunedoara, două bărci,11 pompieri militari și un echipaj SMURD.

De asemenea o echipă din cadrul Salvamont Sibiu s-a alăturat căutărilor, utilizând drone.

Căutările se fac în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităților Bradu – Scoreiu. Vineri, doi bărbați au plecat la pescuit în zona respectivă, iar unul a fost găsit decedat.

„Soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu. În urmă cu puțin timp, unul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat”, a informat Poliția Sibiu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scafandri drone pescar