x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane implicate în scandalul din Craiova în care un agent de penitenciar a fost bătut, identificate

Cinci persoane implicate în scandalul din Craiova în care un agent de penitenciar a fost bătut, identificate

de Redacția Jurnalul    |    18 Sep 2023   •   13:30
Cinci persoane implicate în scandalul din Craiova în care un agent de penitenciar a fost bătut, identificate
Sursa foto: Captura video

Cinci persoane care au fost implicate în scandalul în care un agent din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova a fost bătut au fost identificate, anunță, luni, Poliția Dolj.

Potrivit Poliției Dolj, polițiștii au efectuat verificări după scandalul de sâmbătă, în care un agent din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova a fost bătut, și până în prezent au fost identificate cinci persoane despre care există indicii că au fost implicate în eveniment.

Potrivit informațiilor inițiale, sâmbătă dimineața, în jurul orei 05.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani, agent de penitenciar, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută.

În urma scandalului, agentul de penitenciar, care, potrivit unor surse, lucra la grupa specială de intervenție, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă.

(sursa: Mediafax)

Bătaie între șapte bărbați, într-un club din Craiova. Conflictul a început de la o dedicație muzicală

×
Subiecte în articol: agent de penitenciar Craiova