x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Final de relație cu scandal și dosar penal: O tânără din Botoșani a fost reținută de poliție după ce a incendiat două mașini pentru a se răzbuna pe fostul iubit

Final de relație cu scandal și dosar penal: O tânără din Botoșani a fost reținută de poliție după ce a incendiat două mașini pentru a se răzbuna pe fostul iubit

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2024   •   13:45
Final de relație cu scandal și dosar penal: O tânără din Botoșani a fost reținută de poliție după ce a incendiat două mașini pentru a se răzbuna pe fostul iubit
Sursa foto: ISU Botoșani

Final de relație cu scandal și dosar penal: O tânără din Botoșani a fost reținută de poliție după ce a incendiat două mașini pentru a se răzbuna pe fostul iubit. Ambele vehicule au fost distruse complet, iar tânăra se confruntă acum cu acuzații de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, femeia tocmai încheiase o relație cu proprietarul mașinilor, un bărbat de 39 de ani. Într-o seară, animată de dorința de răzbunare, ea s-a strecurat în curtea locuinței acestuia de la țară și a dat foc celor două autoturisme. Prejudiciul este estimat la peste 7.000 de euro, potrivit stiri pe surse.

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unei tinere, de 22 de ani, din comuna Nicșeni, bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări, a reieșit faptul că aceasta, la data de 18 iunie a.c, pe fondul unor neînțelegeri cu un bărbat, de 39 de ani, din comuna Corlăteni, ar fi incendiat două autovehicule, care erau parcate în curtea locuinței și care aparțineau victimei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la peste 7.000 de euro”, au precizat polițiștii.

Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. La fața locului, aceștia au constatat că existau două focare: două mașini ardeau complet, alături de mai multe componente auto depozitate lângă acestea, și o magazie aflată la 20 de metri distanță, unde ardeau parțial tavanul și ușa. Intervenția promptă a pompierilor a prevenit extinderea flăcărilor la alte construcții din gospodărie.

„Ardeau, în totalitate, două mașini și mai multe componente auto, depozitate lângă acestea, iar la o distanță de 20 de metri, în interiorul unei magazii, o parte din tavan și ușa acesteia. Pompierii au acționat rapid și au stins flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte construcții din gospodărie”, transmit autoritățile.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, ulterior fiind arestată preventiv pentru 30 de zile.

×