x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal într-o comună din Galați. Șoferul microbuzului școlar este acuzat că le pipăie pe eleve

Scandal într-o comună din Galați. Șoferul microbuzului școlar este acuzat că le pipăie pe eleve

08 Apr 2022   •   15:24
Scandal într-o comună din Galați. Șoferul microbuzului școlar este acuzat că le pipăie pe eleve
Sursa foto: Foto: Antena 3

Părinții unor copii de clasa a 6-a din comuna gălățeană Vârlezi îl acuză pe șoferul microbuzului școlar că le pipăie pe eleve și le face propuneri indecente.

Scandalul a izbucnit după ce mai mulți părinți s-au plâns primarului și directorului școlii. Ei au cerut ca șoferul microbuzului școlar să fie dat afară din cauza comportamentului său față de copii.

„Șoferul microbuzului i-a pus mâna pe fund și pe picior fetiței mele, dar și altor fete, din ce am înțeles. Nu se poate așa ceva. Ar putea să le fie bunic. Fetelor le-a fost teamă să spună, dar fetița mea mi-a zis până la urmă ce i s-a întâmplat. I-am zis dirigintelui, știe și primarul. Mă duc și la Poliție să depun plângere, că mi se pare foarte grav", a declarat mama uneia dintre fetele abuzate.

Conducerea școlii din Vârlezi a convocat o ședință, iar primarul comunei a cerut să se organizeze o anchetă.

„Am trimis asistentul social să vadă ce s-a întâmplat, după ce am fost sesizat de părinții copiilor. Se confirmă că unele fetițe ar fi fost pipăite de șoferul microbuzului. El este angajatul școlii. Vom avea luni o ședință la școală și se vor lua măsurile legale. Poliția a fost sesizată", a spus Ștefan Patriche, primarul din Vârlezi.

Șoferul de 56 de ani respinge toate acuzațiile și susține că este nevinovat. Totuși, la Poliție a fost înregistrată o plângere, iar polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

(sursa: Mediafax)

×