x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șef de post de poliție din Vâlcea, găsit mort pe canapea, în sediu. Avea 28 de ani

Șef de post de poliție din Vâlcea, găsit mort pe canapea, în sediu. Avea 28 de ani

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   11:48
Șef de post de poliție din Vâlcea, găsit mort pe canapea, în sediu. Avea 28 de ani

Șeful Postului de Poliție Roșiile, din județul Vâlcea, a fost găsit mort, în noaptea de miercuri spre joi, pe canapea, în sediul secției. Acesta avea 28 de ani.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județan Vâlcea a fost sesizat, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.30, prin apel la 112, de către o femeie, cu privire la faptul că șeful Postului de Poliție Roșiile a fost găsit decedat.

„De îndată, s-a constituit o echipa operativă, care, împreună cu procurorul de caz, au stabilit că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit inconștient pe canapeaua din interiorul postului de poliție. Din păcate, echipajul medical de la fața locului a constatat decesul acestuia, trupul neînsuflețit fiind preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei”, transmite, joi, ISU Vâlcea.

Este vorba de un bărbat de 28 de ani, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017.

Potrivit Poliției Vâlcea, acesta a fost declarat apt psihologic, la data de 21 decembrie 2021, pentru ocuparea postului.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor în care a avut loc evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sef post politie mort valcea sediu