x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață

05 Apr 2019   •   23:36
Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă dimineață
Sursa foto: Facebook PMB

Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă, 6 aprilie, ora 08.00: se va circula doar dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu, se anunță într-un comunicat al Primăriei Municipiului București.

 

„Primaria Municipiului Bucuresti continua lucrarile la obiectivul de investitii Supralargire Fabrica de Glucoza.

Tinand cont de stadiul avansat al lucrarilor si pentru a respecta graficul de lucru, incepand de sambata, 6 aprilie, ora 08.00, circulatia pe Soseaua Fabrica de Glucoza se va organiza in sens unic, pe toata lungimea, intre Soseaua Petricani si Soseaua Barbu Vacarescu. Astfel, va fi permisa circulatia autovehiculelor doar dinspre Soseaua Petricani – Nod A3 spre Soseaua Barbu Vacarescu.

 

Inchiderea circulatiei pe acest sens de mers este necesara pentru realizarea noilor benzi de circulatie. Vor fi realizate traversari ale santierului pentru riverani, iar constructorul va lucra cu program prelungit si va suplimenta resursele.

 

In acest moment, lucrarile pentru ridicarea zidului de sprijin al noii artere de circulatie sunt aproape finalizate, iar relocarea retelelor de utilitati este intr-un stadiu avansat. Se lucreaza la viitoarea canalizare pluviala si a inceput relocarea stalpilor de electricitate.

 

Proiectul presupune largirea la 4 benzi, doua pentru fiecare sens de circulatie, a arterei intre Soseaua Petricani – Nod A3 si Calea Floreasca. Fiecare banda va avea 3,5 metri latime, iar trotuarele vor include si o pista pentru biciclisti pentru fiecare sens.

Intersectiile pe care Soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza vor fi reconfigurate si va fi realizata racordarea la sensul giratoriu din zona Autostrazii A3. De asemenea, vor fi amenajate noi spatii verzi, iar iluminatul stradal va fi modernizat. 

Proiectul prevede si amenajarea de parcari, a doua drumuri colectoare si semaforizare pe anumite segmente”.

×