x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sibiu: Poliţiştii au confiscat aproape 100 kilograme de canabis de la trei suspecţi de trafic de droguri

Sibiu: Poliţiştii au confiscat aproape 100 kilograme de canabis de la trei suspecţi de trafic de droguri

07 Oct 2016   •   17:01
Sibiu: Poliţiştii au confiscat aproape 100 kilograme de canabis de la trei suspecţi de trafic de droguri

Poliţiştii au confiscat aproape 100 kilograme de canabis de la trei persoane care cultivau această plantă în oraşul Agnita, două dintre ele fiind reţinute pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Poliţiştii i-au prins joi pe cei trei în trafic, cu două maşini, în care transportau 22 de kilograme de canabis. În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Sibiu, acasă la cele trei persoane, s-au mai găsit alte 20 de kilograme de canabis. Ulterior, poliţiştii au descoperit că cei trei suspecţi deţineau o plantaţie de canabis la Agnita, de unde au confiscat alte 53 de kilograme.

"Din investigaţiile şi cercetările efectuate, a rezultat că cei trei suspecţi (doi bărbaţi şi o femeie) ar fi dezvoltat mai multe culturi outdoor de cannabis pe raza localităţii Agnita, de unde se aprovizionau periodic cu marfă. De pe aceste terenuri, poliţiştii au ridicat 53 de kg masă vegetală de cannabis", se mai arată în comunicat.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Sibiu, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi, în vârstă de 29 şi 30 de ani, domiciliaţi în municipiul Sibiu. Cei trei sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de risc.

×