x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situație incredibilă în Vaslui. O femeie moartă în condiții suspecte, încuiată în casă de poliție

Situație incredibilă în Vaslui. O femeie moartă în condiții suspecte, încuiată în casă de poliție

27 Sep 2021   •   10:08
Situație incredibilă în Vaslui. O femeie moartă în condiții suspecte, încuiată în casă de poliție

O familie din Vaslui a trecut printr-o drama de neimaginat, după ce o femeie gasita moartă a fost încuiată de polițiști în propria locuință. Oamenii legii au sigilat camera unde a decedat aceasta , pentru că se bănuiește că a murit de COVID, scrie vremeanoua.

Numai că, în loc să cheme ambulanța să constate decesul, polițiștii au sigilat camera cu trupul neînsuflețit al femeii înăuntru. De sâmbătă seara și până duminică după-amiază, soțul și copiii femeii au stat pe lângă pereții casei, pentru că niciun medic nu a eliberat certificatul de deces. “Ni s-a spus că cine intră în casă va sta în izolare 14 zile, iar ruperea sigiliului înseamnă dosar penal. Mama a murit sâmbătă seara, acum e duminică, ora 15:00, iar noi stăm cu ea încuiată în cameră, fără să putem intra să o vedem. Am solicitat efectuarea unei autopsii pentru că nu sunt convins că mama a murit de COVID-19. A fost depistată pozitiv luni, însă medicii au considerat că nu e caz de internare. I-au dat tratament și au trimis-o acasă. Eu cred că tratamentul a răpus-o, nicidecum virusul, de asta am cerut să i se facă autopsie” ne-a spus fiul femeii decedate.

×