x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie incredibilă! Un tren încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinţi iar un vagon a căzut într-o râpă

Situaţie incredibilă! Un tren încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinţi iar un vagon a căzut într-o râpă

01 Feb 2018   •   16:26
Situaţie incredibilă! Un tren încărcat cu motorină a deraiat în Mehedinţi iar un vagon a căzut într-o râpă

Un tren marfar încărcat cu motorină a deraiat. Trei vagoane au ieşit de pe şine, iar un al patrulea s-a răsturnat într-o râpă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Iar pompierii ajunşi la locul accidentului au eliminat rapid riscul vreunei explozii.

În râpă, la doar 200 de metri de o casă din satul Ergheviţa, din Mehedinţi, pompierii au intervenit de urgenţă. Din vagonul răsturnat curgea motorină. Şi cum exista şi risc de poluare, la locul accidentului au mers şi comisarii gărzii de mediu. A fost doar unul dintre cele patru vagoane care au sărit de pe şine. 

Trenul marfar privat, încărcat cu motorină mergea spre Timişoara în această dimineaţă, vagoanele au sărit de pe calea ferată. În accidentul feroviar, atât traversele, cât şi şinele metalice au fost distruse. Dealtfel, îşi amintesc oamenii,  în zonă s-au produs mai multe deraieri, în ultimii ani. 

Repararea defecţiunii a durat mai bine de două ore. Oamenii din şase garnituri au fost fost duşi cu autocarele până la un alt tren, ca să-şi poată continua drumul. 

O echipă de specialişti anchetează acest caz şi va stabili ce a provocat accidentul. Observator.tv

×
Subiecte în articol: tren deraiat mehedinţi