x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte șocantă: Daniela Șfaițer a decedat în această dimineață. Soția președintelui de la Poli Iași era una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani

Moarte șocantă: Daniela Șfaițer a decedat în această dimineață. Soția președintelui de la Poli Iași era una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani

de Andreea Tiron    |    04 Dec 2022   •   12:32
Moarte șocantă: Daniela Șfaițer a decedat în această dimineață. Soția președintelui de la Poli Iași era una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani
Sursa foto: Facebook Daniela Șfaițer

Iubită de întreaga comunitate, vestea morții Danielei Șfaițer a căzut ca un trăznet. "Mereu te voi purta in inima si sufletul meu! Drum lin, MAMA!", scrie Alice Șfaițer pe pagina de facebook.

Potrivit botosaneanul.ro, duminică dimineață, Danielei Șfaițer i s-a făcut rău, ea fiind găsită de soțul ei, Cornel Șfaițer, în locuința de la Vorona. A fost apelat urgent numărul 112. La fața locului a venit o ambulanță, Daniela Șfaițer fiind transportată la spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

Daniela Șfaițer avea doar 56 de ani.

Soția președintelui Poli Iași, Cornel Șfaițer, era mama a două fete și conducea mai multe afaceri. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Curg mesajele de condoleanțe pentru cea care a fost atât de iubită și respectată:

"Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer!

ACSM Politehnica Iași este alături de președintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al soției sale, Daniela Șfaițer.

Dumnezeu să o odihnească!"

"FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer. Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate."

"Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa elegantă, modestă și discretă, așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte, Daniela Șfaițer, atât de iubită de întreaga comunitate a Voronei, a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familia îndoliată . Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace"

"Sunt cu sufletul alături de familia Șfaiter la dureroasa pierdere a soției și mamei. Pe doamna Daniela am avut șansa să o cunosc îndeaproape și sunt șocat că moartea a înfrânt un om atât de puternic. Era extrem de iubită de comunitate și un sprijin de nădejde pentru toți cei care îi cereau ajutorul. O femeie care prețuia demnitatea și cinstea.

Dumnezeu să o primească în împărăția de lumină și să o odihnească după o viață plină de zbucium. Rămâne un model de voință pentru mulți și va dăinui în amintire! Multă putere familiei să depășească durerea!"

In memoriam,  Botoșăneanul TV  a transmis podcast-ul ultimei emisiuni în care invitată a fost Daniela Șfaițer.

Daniela Șfaițer

×
Subiecte în articol: Daniela Șfaițer decedat