x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! O tânără din Făgăraş a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

Şocant! O tânără din Făgăraş a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

13 Mar 2018   •   16:30
Şocant! O tânără din Făgăraş a picat examenul de permis pentru că nu a acordat prioritate unor porumbei

O tânără în vârstă de 18 ani, din Făgăraş, a picat examenul pentru permis după ce poliţistul a considerat că fata nu a acordat prioritate unor porumbei.

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, atunci când tânăra a susţinut proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Poliţistul examinator cu care tânăra a susţinut proba a declarat-o pe fată respinsă după ce a considerat că aceasta nu a acordat prioritate unor porumbei pe care i-a notat drept 'pericol iminent'.

"După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminet ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit", a declarat Gheorghe Grecu, instructorul auto cu care fata a făcut şcoala de şoferi.

Poliţistul examinator a fost foarte ferm cu privire la decizia luată şi chiar a notat 'infracţiunea' în procesul-verbal al examenului, notează bunaziuafagaras.info.

Pe acesta se poate observa cum examinatorul a scris: 'executarea incorectă a frânării cu precizie: porumbei pe carosabil'.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: examen auto picat porumbei