x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer arestat preventiv pentru că ar fi consumat și deținut droguri

Șofer arestat preventiv pentru că ar fi consumat și deținut droguri

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2023   •   12:00
Șofer arestat preventiv pentru că ar fi consumat și deținut droguri
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un șofer a fost arestat preventiv pentru că ar fi consumat droguri înainte de a urca la volan. De asemenea, anchetatorii au găsit droguri în mașină și la domiciliul lui.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Persoana în cauză, un bărbat, de 42 de ani, a fost oprită pe Drumul Național 19H (varianta ocolitoare a municipiului) de către un echipaj din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

„În urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, polițiștii au descoperit, într-un compartiment ascuns, materie vegetală de culoare verde-olive, susceptibilă a fi din categoria substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, unde au identificat, în pereții mansardei, cantitatea de peste 1 kg de substanță vegetală de culoare verde-olive”, au anunțat anchetatorii.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri arestat