x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer băut, urmărit pe drumurile din Suceava. Polițiștii au tras focuri de armă

Șofer băut, urmărit pe drumurile din Suceava. Polițiștii au tras focuri de armă

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   09:40
Șofer băut, urmărit pe drumurile din Suceava. Polițiștii au tras focuri de armă
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un șofer băut care a refuzat sâmbătă dimineața să oprească la semnalele polițiștilor a fost urmărit pe drumurile din Suceava. Polițiștii au tras focuri de armă ca să îl prindă.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.20, un echipaj de polițiști aflat în patrulare pe raza comunei Scheia a observat în trafic o mașină despre al cărei șofer existau date că a consumat băuturi alcoolice.

Șoferul nu a oprit însă la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor și a mărit viteza de deplasare. Polițiștii l-au urmărit pe șofer pe o distanță de circa 4 kilometri pe mai multe străzi din Scheia, iar apoi pe raza municipiului Suceava.

În momentul în care mașina a ajuns într-o intersecție, șoferul a frânat brusc, iar polițiștii au coborât din autospecială pentru a-l intercepta. Șoferul a efectuat o manevră de mers cu spatele și a pornit din nou în viteză, moment în care cei doi polițiști au făcut uz de armă, trăgând în anvelopele autoturismului.

Un echipaj din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale a intervenit, de asemenea, și a reușit blocarea autoturismului.

Șoferul de 51 ani din comuma Scheia a fost extras din vehicul, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului și pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Şofer băut, urmărit cu focuri de armă

 

×
Subiecte în articol: sofer baut focuri de arma