x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer băut urmărit și blocat în trafic pentru că circula haotic pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era înarmat cu un pistol

Șofer băut urmărit și blocat în trafic pentru că circula haotic pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era înarmat cu un pistol

18 Aug 2020   •   11:46
Șofer băut urmărit și blocat în trafic pentru că circula haotic pe Autostrada Soarelui. Bărbatul era înarmat cu un pistol

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la un ,,șofer posibil băut la volan, care conduce haotic”, pe sensul spre București. Oprit în prima fază lângă stația Fetești, bărbatul a încercat să scoată pistolul la polițiști.

Polițiștii l-au oprit pe șofer în zona stației de taxare de la Fetești, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo și a fugit.

Polițiștii au pornit imediat în urmărire, șoferul fiind blocat în trafic, iar apoi imobilizat, pistolul fiind, de asemenea, ridicat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultatul o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Bărbatul a fost reținut, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

„Polițiștii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deținerii pistolului de tip airsoft”, transmite IGPR.

Mediafax

×