x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Șofer de 24 de ani din Neamț, prins cu 169 km/h într-o localitate din Cluj

Inconștiență la volan: Șofer de 24 de ani din Neamț, prins cu 169 km/h într-o localitate din Cluj

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2024   •   13:40
Inconștiență la volan: Șofer de 24 de ani din Neamț, prins cu 169 km/h într-o localitate din Cluj

Un șofer în vârstă de 24 de ani din Neamț a fost prins de polițiștii clujeni, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 169 km/h. El a fost amendat cu 3.300 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru următoarele patru luni.

„În jurul orei 16.20, polițiștii au surprins și înregistrat cu aparatul radar, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 169 de km/h, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Neamț. Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile”, transmite IPJ Cluj.

Ulterior, polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.600 de lei, un bărbat, de 28 de ani, din județul Suceava, care a fost surprins încălcând de două ori regimul legal viteză și regulile privind depășirea vehiculelor.

„În jurul orei 17.50, polițiștii l-au înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 135 km/h, în localitatea Răscruci, și efectuând o manevră de depășire neregulamentară. În jurul orei 17.53, acesta a fost înregistrat din nou cu aparatul radar în timp ce rula cu autoturismul cu viteza de 112 km/h în localitatea Fundătura și efectuând din nou o depășire neregulamentară. Pentru faptele constatate, polițiștii i-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.600 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 330 de zile”, se menționează în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viteza sofer prins