x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer din Republica Moldova, băut, prins când circula cu viteză record în Târgoviște

Șofer din Republica Moldova, băut, prins când circula cu viteză record în Târgoviște

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   18:45
Șofer din Republica Moldova, băut, prins când circula cu viteză record în Târgoviște

Un șofer în vârstă de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost prins circulând în Târgoviște, județul Dâmbovița, cu viteză de peste 120 de kilometri pe oră, unde viteza maximă este de 50 de kilometri pe oră. Șoferul era băut.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște l-au prins, joi, pe un șofer care rula cu viteză de 127 de km/h pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de km/h.

A fost efectuat semnal pentru oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea până pe strada Cernăuți, unde a și fost oprit de către polițiști.

Șoferul, un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Întrucât șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a deplasat cu viteză excesivă și sub influența alcoolului, precum și pentru că a adoptat un comportament agresiv în trafic, în sensul că s-ar fi deplasat succesiv de pe o bandă de mers pe alta în vederea depășirii celorlalte autovehicule, constituind un pericol pentru participanții la traficul rutier, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3.630 de lei”, spun polițiștii din Dâmbovița.

De asemenea, s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 270 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: beat viteza