x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul TIR-ului implicat în accidentul de pe DN 24, județul Galați, a murit. Tânărul de 26 de ani era din Republica Moldova

Șoferul TIR-ului implicat în accidentul de pe DN 24, județul Galați, a murit. Tânărul de 26 de ani era din Republica Moldova

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2023   •   10:45
Șoferul TIR-ului implicat în accidentul de pe DN 24, județul Galați, a murit. Tânărul de 26 de ani era din Republica Moldova
Sursa foto: Captura video Știri din Galați

Șoferul TIR-ului implicat sâmbătă dimineața într-un accident pe DN 24, în județul Galați, a murit. Este vorba de un tânăr de 26 de ani din republica Moldova.

Din verificările preliminare făcute la fața locului de polițiști s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un TIR, prevăzut cu semiremorcă, încărcat cu șampanie, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, astfel că a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat pe partea stângă intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară care era condusă regulamentar, din sens invers, de o femeie de 50 de ani, din județul Iași.

În urma impactului, șoferul TIR-ului a decedat, anunță IPJ Galați, iar conducătoarea autoutilitarei a fost rănită ușor și a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

La testarea alcoolscop a conducătoarei auto rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier în zănă a fost blocat circa o oră pe ambele sensuri de mers, iar apoi s-a circulat alternativ pe o singură bandă de mers până la degajarea completă a carosabilului.

Galati

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer decedat republica moldova