x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer strivit de lemnele pe care le transporta cu un camion, în Vrancea

Șofer strivit de lemnele pe care le transporta cu un camion, în Vrancea

de Redacția Jurnalul    |    18 Sep 2023   •   08:24
Șofer strivit de lemnele pe care le transporta cu un camion, în Vrancea
Sursa foto: Serviciul de Ambulanta Judetean Vrancea

Un bărbat de 46 de ani a murit după ce autoutilitara pe care o conducea a fost implicată într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe un drum județean din Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii din Adjud au fost sesizați, prin apel la 112, în jurul orei 3.00, cu privire la faptul că, pe DJ 112C, în comuna Ruginești, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară cu semiremorcă, ce transporta material lemnos.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un ansamblu de vehicule care a părăsit partea carosabilă spre partea stânga a sensului său de mers.

În urma accidentului, șoferul, un bărbat de 46 de ani, care se afla singur în vehicul, a murit.

"Astăzi la ora 3.34 Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în care în era implicat un camion cu lemne .La solicitare s-a deplasat un echipaj Smurd de primul ajutor care a identificat o victimă,sex masculin in vârstă de 46 ani , inconștient, fără semne vitale.,. Echipajul de primul ajutor a solicitat ajutorul echipajului medical SAJ de urgență tip B care a constatat că victima este fara semne vitale, fără indicație de resuscitare,cu leziuni incompatibile cu viața produse prin strivire sub lemne.", transmite Serviciul de Ambulanta Judetean Vrancea.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Rutier pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal vrancea