x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi morți în Vrancea: După ce a lovit mortal un pieton, un șofer și-a continuat deplasarea și a lovit alte două persoane pe trecere

Doi morți în Vrancea: După ce a lovit mortal un pieton, un șofer și-a continuat deplasarea și a lovit alte două persoane pe trecere

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   22:35
Doi morți în Vrancea: După ce a lovit mortal un pieton, un șofer și-a continuat deplasarea și a lovit alte două persoane pe trecere
Sursa foto: IPJ Vrancea

Șoferul implicat în accidentul produs marți seara pe DN 2, în localitatea Pufești, județul Vrancea, a lovit inițial mortal o victimă, și-a continuat deplasarea încă 50 de metri și a lovit alte două victime care se aflau pe marcajul pietonal.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma accidentului produs pe raza localității Pufești a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 ani și o femeie de 54 ani, precum și rănirea gravă a unui bărbat de 45 ani.

Din primele cercetări efectuate, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției șoferului, care se deplasa pe sensul de mers Focșani – Bacău, pe acostamentul consolidat și care a accidentat mortal un pieton ce se deplasa pe aceeași direcție, proiectându-l pe sensul de mers opus.

Șoferul și-a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroșând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie fiind accidentată mortal, iar bărbătul rănit grav.

Astăzi, la ora 19.10 dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Pufesti  pe E 85 implicați fiind trei pietoni acroșați de un autoturism. La solicitare s-au deplasat trei echipaje SAJ tip B care au identificat trei victime. O victimă de sex feminin în vârstă de 55 ani și una de sex masculin în vârstă de 43 ani au fost găsiți fără semne vitale cu leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă, de sex masculin în vârstă de 44 ani  a fost preluată, monitorizată, stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis Serviciul Județean de Ambulanță.

Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercerările în acest caz.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident mortal vrancea pufesti