x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Soluția ștampilării: Primarul Timișoarei vrea tuș pe mâna celor izolați sau aflați în carantină

Soluția ștampilării: Primarul Timișoarei vrea tuș pe mâna celor izolați sau aflați în carantină

22 Mar 2020   •   11:08
Soluția ștampilării: Primarul Timișoarei vrea tuș pe mâna celor izolați sau aflați în carantină

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, crede că ar fi utilă, pentru monitorizare, ștampilarea cu tuș pe mână a celor care trebuie să stea în izolare sau în carantină. Tușul ar trebui să nu poată fi îndepărtat timp de 14 zile, susține edilul.

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a scris, pe Facebook, că autoritățile trebuie să fie necruțătoare cu cei ce se dovedesc „iresponsabili, criminali, pur și simplu”. El propune ștampilarea cu tuș sau aplicarea unor brățări pentru cei care trebuie să stea izolați sau în carantină.

„Mă refer, pe de o parte, la cei ce mint la intrarea în țară privind locul de unde vin, contactele pe care le-au avut, starea de sănătate în care sunt, etc., apoi la cei ce, ajunși acasă, nu respectă regimul ce le-a fost fixat, izolarea, respectiv carantina, dar și la reprezentanții autorităților ce nu-și fac datoria cu conștiinciozitate, cu rigoare desăvârșită, atât în cadrul filtrelor de la intrarea în țară, cât și în diversele localități în care ajung cei veniți. Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ștampilarea vizibilă a mâinii, cu tuș care să nu poată fi îndepărtat 14 zile sau aplicarea unei brățări, în stilul celor care-ți conferă diverse servicii la festivaluri, în hoteluri, în cluburi, etc.!”, a scris edilul pe rețeaua de socilizare.

Nicolae Robu susține că printre cei care au revenit în țară în ultimele zile se numără și români care „s-au ocupat cu cerșitul și furtul”.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: coronavirus Timișoara