x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ŞOCANT: Soția unui magistrat din Iași s-a sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc

ŞOCANT: Soția unui magistrat din Iași s-a sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc

18 Sep 2018   •   15:36
ŞOCANT: Soția unui magistrat din Iași s-a sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc

Un incident dramatic a avut loc duminică  în centrul Iașului. Soția unui cunoscut judecător din Iași a ales să își pună capăt zilelor și s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al blocului unde locuia.  Tragedia a avut loc chiar sub ochii îngroziți ai soțului, care, din păcate, nu a putut face nimic pentru a-și salva partenera.

Potrivit  bzi.ro. soția unui judecător ieșean, cunoscută cu serioase tulburări psihice, și-a pus capăt zilelor într-o scenă dramatică. Aceasta s-a aruncat, se pare, de la etaj, iar familia a asistat  la eforturile medicilor de a o salva.

"În cursul zilei de duminică, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» din Iași a fost transportată o pacientă în vârstă de 43 de ani, care a suferit o cădere de la etajul 5 al unui imobil din zona Gării. Această a fost transportată la spital de către un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de două ori cu succes de către echipa medicală. Aceasta prezenta politraumă, hemoragie subarahnoidiana, fracturi multiple la nivelul coloanei cervicale și la nivelul coloanei dorsale, cu fragmente în canalul medular, șoc spinal, șoc hemoragic, lacerație hepatică, lacerație splenică, hematom subcapsular și fractură stabilă de bazin. Această a fost introdusă la Chirurgie 1, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, pacienta nu a supraviețuit, decedând în blocul operator, în cursul serii de duminică", a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, șefa UPU-SMURD Iași.

Polițiștii ieșeni au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. Femeia a lăsat în urmă doi copii elevi. 

×
Subiecte în articol: sinucidere iasi sotia unui magistrat