x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spargere la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați

Spargere la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați

de Redacția Jurnalul    |    27 Ian 2023   •   12:00
Spargere la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați

Persoane necunoscute au intrat în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Angajații au găsit lucrurile răvășite, iar polițiștii încearcă să afle dacă au fost furate documente și bunuri.

Pe parcursul nopții, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată telefonic de către dispeceratul unei societăți de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Galați, situat pe strada Mihai Bravu, din municipiul Galați. Persoanele au intrat în clădire după ce au forțat un geam.

La fața locului a ajuns o echipă formată din polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Galați, Echipa a efectuat cercetarea la fața locului și a tras primele concluzii.

„Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că în cursul nopții, în jurul orei 00:36, persoane necunoscute au forțat un geam termopan de la parterul clădirii și au pătruns în interior prin escaladare. Au fost răvășite bunurile din mai multe birouri precum și din casierie. Urmează a se stabili dacă în urma acestei activități infracționale au fost sustrase bunuri sau valori”, a anunțat IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat, dar în funcție de rezultatele anchetei încadrarea juridică poate fi schimbată.

Incidente asemănătoare s-au produs și la alte instituții din Galați. În doar câteva luni, persoane necunoscute au intrat și au răscolit prin documentele Consiliului Județean Galați și ale operatorului Apă-Canal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spargere asigurari sanatate