x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal și bătaie într-un spital din Galați

Scandal și bătaie într-un spital din Galați

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   15:15
Scandal și bătaie într-un spital din Galați

Un tânăr de 25 de ani din Galați, aflat în vizită la spital, la iubita sa, de 22 de ani, i-a adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi bătut-o pe coridorul spitalului. Tânărul a primit ordin de protecție provizoriu.

Vineri, polițiștii din Galați au fost sesizați că în Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați are loc un scandal.

Un bărbat de 25 de ani, din orașul Galați, în timp ce se afla în vizită la iubita sa, de 22 de ani, din aceeași localitate, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi bătut-o, în timp ce se aflau pe coridor.

Totodată, acesta ar fi încercat să o convingă să părăsească spitalul și să meargă la adresa de domiciliu.

Tânărul a fost prins în spital și dus la poliție, fiind cercetat pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Întrucât exista un risc iminent de producere a unui nou act de agresiune fizică față e femeie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, prin care i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia”, transmite IPJ Galați.

(sursa: Mediafax)

Andreea Tobias, andreeat@mediafax.ro

Keywords:SPITAL, SCANDAL

×