x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Substanțe dopante în valoare de peste 165.000 lei găsite la Vama Giurgiu în mașina unui bulgar

Substanțe dopante în valoare de peste 165.000 lei găsite la Vama Giurgiu în mașina unui bulgar

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2024   •   23:55
Substanțe dopante în valoare de peste 165.000 lei găsite la Vama Giurgiu în mașina unui bulgar

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au găsi într-o dubiță condusă de un bulgar substanțe dopante aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc în valoare de peste 165.000 de lei.

Miercuri, pe sensul de intrare în țară, la Punctul de trecere a frontierei Giurgiu s-a prezentat o autoutilitară, care circula în regim de curierat, încărcată cu colete din Bulgaria pentru România, condusă de un cetățean bulgar de 58 de ani.

În urma controlului făcut, polițiștii au găsit trei cutii din carton ce conțineau 1.400 de fiole și 17.520 de pastile dopante cu grad mare de risc.

Bunurile, aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc, estimate la o valoare de peste 165.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Șoferului este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: substante dopante bulgar Vama Giurgiu