x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava: Transrarău, închis din cauza vremii nefavorabile; peste 4.000 de consumatori fără energie electrică

Suceava: Transrarău, închis din cauza vremii nefavorabile; peste 4.000 de consumatori fără energie electrică

29 Oct 2017   •   16:46
Suceava: Transrarău, închis din cauza vremii nefavorabile; peste 4.000 de consumatori fără energie electrică

Transrarău a fost închis temporar duminică după-amiază din cauza vremii nefavorabile, iar DN17B este blocat pe un sens de mers în localitatea Dorna Arini, după ce mai mulţi bolovani au căzut de pe un versant.

Potrivit ISU Suceava, în cursul zilei de duminică mai mulţi arbori au fost doborâţi pe carosabil în localităţile Iacobeni, Colacu, Pojorîta, Crucea, Cărlibaba, Paltin, zona Izvorul Alb din Cîmpulung Moldovenesc.

ISU Suceava a intervenit pentru degajarea arborilor în localităţile Iacobeni, Crucea şi Paltin, iar în celelalte au intervenit serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţe şi lucrători ai ocoalelor silvice din zonă.

În zona de munte se circulă în condiţii în iarnă, în unele zone stratul de zăpadă depăşind un centimetru.

Tot din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, opt localităţi au rămas total nealimentate cu energie electrică - Dorna Arini, Botuş, Colacu, Delniţa, Fundu Moldovei, Pojorîta, Cîrlibaba, Valea Putnei, iar Ostra, Gura Humorului şi Iacobeni sunt alimentate parţial. Un număr de 67 de posturi de transformare sunt nealimentate, iar 4.613 consumatori sunt nealimentaţi cu energie electrică.

Echipe de specialitate ale distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea avariilor. AGERPRES

.

×